2012. november 08.

Ügynökséget választott az Aon Hewitt

Az Anderson Communications lett az Aon Hewitt Employer Branding kivitelező és kommunikációs partnere.

Az Anderson Communications lett az Aon Hewitt Employer Branding kivitelező és kommunikációs partnere. Az ügynökség munkáltatói márkaépítés projekteken és belső kommunikációs megoldásokon dolgozik együtt a megbízóval. Az együttműködés határozatlan időre szól.

A kiválasztási folyamat nyertes pályázója, az Anderson Communications kommunikációs ügynökség az Aon Hewitt Employer Branding tanácsadási folyamatának szerves részeként nyújt kommunikációs tanácsadást a vállalat ügyfelei részére.

A HR és a kommunikáció „házasságából” született új szakterület, a tudatos munkáltatói márkaépítés feladata, hogy vonzóbbá tegye a vállalatokat a leendő és jelenlegi munkavállalók szemében, valamint támogassa a vállalatok megtartási képességének növelését is.

Az együttműködés első közös projektje a Danone Kft. munkáltatói arculatának építése volt, annak érdekében, hogy közös erővel megismertessék a piaccal, a szervezeten belül működő sikeres folyamatokat, és ezáltal reális képet nyújtsanak a potenciális munkavállalók számára.

A közös munka eredményét a nagyközönség először a HVG Állásbörzén láthatta, ahol az Anderson Communications által javasolt innovatív eszközök alkalmazásával, a Danone hatékonyabban találta meg a számára kritikus célcsoportokban azokat a munkatársakat, akik szervezeti kultúrájához a leginkább illeszkednek. A budapesti üzemében hazai tejtermékeket gyártó cég elsősorban a friss diplomások körében kívánt a legvonzóbb munkáltató lenni, ezért a HVG Állásbörzén jelenlétét innovatív kezdeményezésekkel színesítette. A közös munka végül meghozta eredményét, a Danone stand több mint 120 kiállító közül elnyerte a HVG állásbörze legötletesebb promóciója díját.

Az Aon Hewitt humánerőforrás tanácsadó világszerte 90 országban 29 ezer munkatárssal dolgozik. A vállalat employer branding tanácsadással foglalkozik, valamint a vezetőfejlesztés, a javadalmazás és a tehetségmenedzsment területén is kínál megoldásokat.