2013. január 31.

Ügynökséget választott az Avon

A márkatulajdonos tavaly év végi tenderén a digitális kreatív feladatokhoz kerestek partnert.

A márkatulajdonos tavaly év végi tenderén a digitális kreatív feladatokhoz kerestek partnert.

A TBWA Budapest nyerte az Avon 2012 végén kiírt tenderét, melyen digitális kommunikációjának megerősítéséhez keresett stratégiai és kreatív partnert. A meghívásos tenderen öt ügynökség vett részt, a győztes pályázat alapján készülő kreatívanyagok fejlesztésén már dolgoznak.

"Elsősorban stratégiai gondolkodásmódjuk miatt, másrészt kreativitásuk és referenciáik alapján döntöttünk a TBWA Budapest mellett. Az Avon egyik fő célkitűzése, hogy a jövőben a lehető leghatékonyabban használja a különböző online lehetőségeket, igazodva ezzel a piaci trendekhez" - mondta el Tóth Veronika, a cég PR & Advertising Specialistája.

"Az Avon a válság idején is megőrizte dinamizmusát, a vállalat innovativitás iránti elkötelezettsége messze átlagon felüli, így nagyon sok kihívást és izgalmat rejtő feladatra számítok az elkövetkezendő időszakban" - tette hozzá Varga Tina, a TBWA Budapest ügyvezető igazgatója.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

19 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.