2013. október 22.

Ügynökséggel dolgozik a Joint Venture Szövetség

A hazai és külföldi vállalatokat tömörítő érdekvédelmi és érdekképviseleti szervezet, a Joint Venture Szövetség (JVSZ) PR-ügynökséget választott.

A hazai és külföldi vállalatokat tömörítő érdekvédelmi és érdekképviseleti szervezet, a Joint Venture Szövetség (JVSZ) PR-ügynökséget választott.

A szakmai szervezet szeptember óta dolgozik az Extreme Net integrált kommunikációs megoldásokat kínáló ügynökséggel. A JVSZ és az ügynökség együttműködése kiterjed a teljes PR kommunikációs munkára (proaktív szakértői PR kommunikáció, valamint a sajtókapcsolatok teljes körű kezelése), valamint a szövetség egyéb kommunikációs csatornáinak összehangolására vonatkozó tanácsadói tevékenységre is.

Szendrey Silvia, a JVSZ ügyvezetője az együttműködés kapcsán elmondta: „Szeretnénk, ha érdekvédelmi, szakmai véleményező munkánkat, professzionális konferenciáinkat még többen megismerjék. Manapság nem elég minőségi munkát végezni, hírt is kell adni róla. Ezt a támogatást várjuk az Extreme Net szakértőitől, akiket tagi ajánlásra, jó szakmai hírnevük miatt választottunk.”

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) Magyarország egyik legrégebbi, hazai és külföldi vállalatokat tömörítő érdekvédelmi és érdekképviseleti szervezete. Elsődleges célja, hogy a mindenkori gazdaságpolitikai párbeszédben való tevékeny részvétel által hozzájáruljon a kedvezőbb, befogadóbb befektetési környezetet kialakulásához. A szövetség 14 szakbizottsága révén rendszeresen fejti ki álláspontját, tesz javaslatokat, véleményez jogszabálytervezeteket a legkülönfélébb szakmai témákban. Döntéshozói megkeresések által és aktív kezdeményezőként egyaránt arra törekszik, hogy megszerzett tapasztalatait sikeresen át tudja adni, megcélozva a gazdaság minél előnyösebb jogszabályi és adminisztrációs környezetének megteremtését. A szövetségnek valamennyi Magyarországon bejegyzett vállalat tagja lehet, a jelenleg 249 tagot számláló szervezet elnöki tisztjét 2012 óta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgatója tölti be.

Az Extreme Net nem először dolgozik szakmai szövetség vagy egyesület PR kommunikációján, tanácsadói csapata a legkülönfélébb szervezetek sajtómunkájában szerzett tapasztalatot, elsősorban a pénzügyi szektor szövetségeit illetően: referenciái közé tartozik a Felelős Családi Vállalatokért Magyarországon Egyesület (FBN-H), vagy a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) kommunikációja is. „A szövetségi kommunikáció teljesen más típusú megközelítést igényel, mint a vállalati PR, ami részben előny, másrészt kihívásokat is jelent. Egy olyan nagy múltú, komoly információs és know-how bázissal rendelkező szakmai szervezet PR támogatása ugyanakkor óriási lehetőség és kihívás a számunkra.” – mondta el Varga Veronika, az Extreme Net PR vezetője.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

1 napja

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)