2012. február 03.

Ügynökséggel dolgozik a Mobiltárca Egyesület

Az NFC technológia elterjesztéséért küzdő egyesület meghívásos tenderen választott PR-ügynökséget kommunikációs partnerének.

A Mobiltárca Egyesület meghívásos tenderen a Telegraph Hill Communications PR ügynökséget választotta kommunikációs partnerének. Az ügynökséggel egy évre szóló szerződést írt alá az egyesület. A tanácsadócég feladata lesz a mobil NFC technológiára épülő fizetési szolgáltatások népszerűsítése, B2B és lakossági edukációs tevékenység, valamint klasszikus sajtókapcsolati szolgáltatások biztosítása.

„Magyarországnak jó esélye van arra, hogy a világon az elsők között vezethesse be a mobil NFC technológiára épülő fizetési megoldásokat. A Magyar Telekom, a Telenor, a Vodafone, az OTP, a Mastercard és a SuperShop által alapított egyesület célja többek között a taglétszám dinamikus növelése, valamint a lakosság széleskörű edukációja. A pr ügynökség tanácsadóitól azt várjuk, hogy ezt a hálás, ám nem kis feladatot kreatív ötletekkel és médiakapcsolataik segítségével támogassák, megteremtve az egységes kommunikációs platformot, amelyre a későbbiekben az alapítók és a csatlakozó vállalatok saját marketing kommunikációs üzeneteiket építhetik” – nyilatkozta Pukler Gábor, a MOTE elnöke, a Magyar Telekom Innovációs és Üzletfejlesztési igazgatója.

„Nincs izgalmasabb annál, mint részt venni egy olyan úttörő jelentőségű projektben, amelyben a három hazai mobilszolgáltató és alapító partnerei összefognak, népszerűsíteni és kiaknázni egy hatalmas üzleti potenciállal rendelkező, új technológiát. Megtisztelő számunkra, hogy a Mobitárca Egyesület minket választott kommunikációs partneréül” – tette hozzá Schütz Gergely, a Telegraph Hill stratégiai tanácsadója.

A Mobiltárca Egyesületet tavaly júniusban alakította meg az imént említett hat szolgáltató.

GVH eljárás miatt fejleszt a Tesco

1 órája

A Gazdasági Versenyhivatal elfogadta a Tesco kötelezettségvállalását, mely alapján fejleszti, valamint a teljes országra kiterjeszti a kiszállítással kapcsolatos szolgáltatásait.