2016. október 27.

Új B2B ügyfelek a Próbakőnél

A Próbakő Kommunikációt választotta üzleti kommunikációs feladatok ellátására a Virgo Systems és az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület. Az ügynökség meghívásos tenderen nyerte el a megbízásokat.

Az e-kereskedelmi szoftverfejlesztésben meghatározó szerepet betöltő Virgo Systems idei projektjei között szerepelt többek között az Extreme Digital webáruházat kiszolgáló háttérrendszerek és felhasználói felületek teljes megújítása, valamint a mobilspecifikus szoftverfejlesztői szolgáltatásokat kínáló Virgo Mobile alapítása, melyek kommunikációját a Próbakő koordinálta. Az ügynökség meghívásos tenderen nyerte el a feladatokat, és emellett menedzseli a Virgo employer branding kezdeményezéseit is, melynek részét képezi a közösségi médiában futó #facesofvirgo kampány, illetve a vállalat Közép-Dunántúli regionális szerepének, valamint a Virgo cégcsoport és a Veszprémi Egyetem kooperációjának kommunikációs támogatása.

Október 4-6-a között, az ingatlanipar legnagyobb nemzetközi kiállításán vett részt a Próbakő Kommunikáció, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) megbízásából, amit ugyancsak egy meghívásos tender keretein belül nyert meg. A szakma vezető B2B platformján, a müncheni Expo Real 2016 kiállításon az ügynökség a helyszíni mellett, az előkészületi és az utómunkát is menedzselte, amibe beletartozott a nemzetközi sajtókapcsolati munka és az interjúszervezés is.

A Próbakő Kommunikáció B2B kommunikációs referencialistáján olyan vállalatok szerepelnek továbbá, mint az Unilever, az ASTRA vagy az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ csoport.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.