2014. március 14.

Új arcok a Havas Worldwide-nál

A növekvő számú online és social media megbízásoknak köszönhetően bővítette csapatát a Havas Worldwide Budapest.

Az év elején csatlakozott az ügynökséghez digitális account directorként Hering Zsuzsanna, aki két év után a Kirowskitól tért vissza a céghez. A szakember 2008-ban a Havas Worldwide-nál (akkor még Euro RSCG) kezdte szakmai pályafutását, majd 2012-től 2013 végéig a Kirowskinál account managerként gyűjtött tapasztalatot. Zsuzsanna, az új pozíciójában a Havas Csoport (Havas Worldwide és Havas Media) ügyfeleinek digitális tevékenységeiért felel, amely magába foglalja a display kampányokat, a social media aktivitásokat, a CRM feladatokat, illetve a különböző fejlesztési projekteket, amelyekben szorosan együttműködik Kovács Illés Bencével, az ügynökség digitális fejlesztési vezetőjével.

Szintén az év elején érkezett Németh Barbara, aki a social media managerként az ügyfelek közösségi média kampányaiért és a tartalomfejlesztésért felel. Barbara korábban a nosalty.hu receptoldalnál dolgozott, ahol vezető szerkesztőként többek között az oldal közösségi média aktivitásait kezelte, majd a Person Kommunikációs Kft-nél a Coca Cola Testébresztő, a Jack&Coke és a Central Kávéház Facebook oldalait menedzselte.

Az ügyfélkapcsolati csapat is új account manager kollégával egészült ki február végén: Schorf Dániel a hat Reklámügynökségtől igazolt át a Havas Worldwide Budapesthez. Dániel a JWT-nél kezdte reklámszakmai karrierjét, ahol közel három évig dolgozott, majd további tapasztalatokat szerzett a Laboratory-nál és az ACG-nél olyan ügyfeleken, mint a Ferrero, Nestlé, IKEA és a General Electric.

“A Havas Worldwide már régen nem egy ATL ügynökség, hanem egyike azoknak, akiknél a digitális gondolkodás áll az összes kreatív ügynökségi munka középpontjában. Ezt ügyfeleink is elismerik, hiszen az elmúlt években egyre több olyan kampányt dolgoztunk ki, amelyek részben vagy egészben digitális ötletre épültek. Ezért kiemelten fontos, hogy olyan szakemberekkel dolgozzunk együtt, akik a leginnovatívabbak és a legjobb szaktudással rendelkeznek“ – Csurgó Balázs, a Havas Worldwide Budapest ügyvezetője.