2017. június 22.

Új arculat a Sauconytól

A világ legrégebbi futócipő márkája, a Saucony új szlogent kap és arculatot is vált júniusban. A globális szintű kampány fő üzenete és szlogene: ″Run Your World″.

Az új platform, - amely a márka korábbi, „Find Your Strong" üzenetének kiterjesztése – a futókat arra ösztönzi, hogy saját útjuk hősei legyenek. A kampány nemzetközi szinten erős social, print és digitális médiatámogatást is kap, ugyanakkor hazai lábai is lesznek.

A most induló kampányban a Saucony a futás mindent átformáló erejét hirdeti, egy szélesebb közösséget megszólítva. Egyben biztatja a már meglévő futóbázisának tagjait is, hogy osszák meg, ők hogyan futják, alakítják saját világukat.

Bár az arculatváltás nemzetközi, de elemei bekerülnek a Saucony magyar kommunikációs eszköztárába is: „Legfőbb célunk, hogy minden szegmens, ahol jelen vagyunk, - futó, lifestyle runner, utcai cipők - „lefordítsa" magának új szlogenünket és magáénak érezze azt. Ennek érdekében olyan szereplőket és sztorikat futtatunk majd, amelyekkel könnyen tud azonosulni a hazai futóközönség és közben el is jut hozzájuk a Saucony üzenete"– mondta a kampány hazai integrálásáról Kalovits Gábor, a brand magyarországi vezetője.

A márka jelenleg 4000 aktív hazai követővel van jelen a Facebookon, ezt a számot év végéig meg szeretné duplázni a cég, amelyet nyereményjátékokkal, szavazásokkal is támogat. Az Instagram csatornájukon több olyan Saucony-sztori is fut majd az év második felében, amelytől a követők számának dinamikus növekedését és további futók bevonódását várják.

A kampány hazai videója: itt.