2017. február 07.

Új arculat és vezérigazgató az Actionnél

A digitális PR iránti megnövekedett ügyféligény – amely minden fejlődő térséget jellemez – lendületet adott a PR stratégiák újragondolásához.

Chris Christodoulou

Az Action Global Communications csoport bemutatta új arculatát, amelynek egyszerűsége és letisztultsága a vállalat stratégiai átalakulását tükrözi. Ezzel párhuzamosan a vállalatcsoport irányítását, a vezérigazgatói pozíciót Chris Christodoulou vette át a leköszönő alapító-vezérigazgatótól, Tony Christodouloutól.

A vállalatcsoport – amely a kezdetektől a fejlődő piacokra összpontosított - 45 évvel ezelőtt alakult meg. Az eltelt időszak alatt az Action az orosz piac, a FÁK-államok, a Baltikum, Kelet-Európa, a Balkán-térség, a Közel-Kelet és Észak-Afrika egyik vezető, független kommunikációs ügynökséghálózatává nőtte ki magát. Az utóbbi években az említett térségekben egyre növekvő kereslet mutatkozott a digitális technológiák alkalmazása iránt, és ennek megfelelően a PR-szolgáltatásokban is megváltoztak a hangsúlyok.

Az új arculat egyszerű és modern megjelenése azt a hatékony és hatásos kommunikációt jeleníti meg, amelyet az Action több mint 40 országban nyújt ügyfelei számára – írja a csoport közleménye. De változott az arculat azért is, mert a klasszikus PR-megoldások kiegészültek az Action Digital brand digitális szolgáltatásaival.

Chris Christodoulou, az Action Global Communications vezérigazgatója szerint „az Action PR-szolgáltatásai a klasszikus PR-tevékenységekben gyökereznek, de látjuk a piacainkon az egyre növekvő igényt a technológiai váltásra és a digitális kommunikáció meghonosítására. Azt tapasztaljuk, hogy ügyfeleink egyre nagyobb szerepet szánnak a digitális kommunikációnak ügyfeleik és partnereik elérésében. Az Action Digital szolgáltatásai személyre szabott megoldásokat kínálnak, a digitális kommunikáció portfóliónk szerves részévé vált.”

Az Action cégcsoport amellett, hogy szorosan együttműködik a már meglévő kommunikációs partnerirodáival, kulcsközpontokat hozott létre Dubajban, Oroszországban, Kazahsztánban, Cipruson, Algériában, valamint Belgiumban. Ezen központokban digitális szakértők és kreatív munkatársak támogatják a helyi kampányok stratégiai felépítését és lebonyolítását.

„Számos multinacionális vállalat található az ügyfeleink között, ezért nem győzzük hangsúlyozni a helyi irodák és a helyi szakértők tudásának, helyismeretének fontosságát” – tette hozzá Christodoulou. „Kulturális szempontból is rendkívül színes képet mutatnak a különböző térségek.

A célunk az, hogy sikeres és eredményes PR-szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleinknek a legváltozatosabb körülmények között is.”

Oláh Csilla, az Action cégcsoport magyarországi partnerirodája, az Action Heller Consulting ügyvezetője hozzátette: „A magyar piacon is egyre több vállalat ismeri fel azt, hogy komoly versenyelőnyre tehetnek szert, ha a hagyományos és a digitális marketing eszközeit egyesítik. Az Action csoporttal a háttérben éppen ezt tudjuk megadni ügyfeleinknek, és konzekvens, integrált kommunikációval tudjuk támogatni a legambiciózusabb üzleti elképzeléseket is, legyen szó helyi kampányról vagy országhatárokon átnyúló nemzetközi projektekről.”

Az Action Heller Consulting 2001-ben alakult, 2007 óta tagja az Action csoportnak. Referenciái közé tartoznak energiaipari, gyógyszeripari, pénzpiaci, informatikai és irodatechnikai multinacionális vállalatok, de számos európai uniós projekt kivitelezésében is közreműködik.

Az újrahasznosítást támogatja a Coca Cola

16 órája

Egyedi kupakokkal támogatja a Coca Cola A Coca-Cola az üdítőital-csomagolások minél nagyobb arányú visszagyűjtését, visszaválthatóságát célzó kormányzati kezdeményezést.