2016. július 25.

Új ásványvízzel jelentkezik a Theodora

A márka a fogyasztói igényeknek megfelelve most selymes ízű termékkel állt elő.

A Theodora Kereki szénsavmentes termékcsalád új, rózsaszín csomagolású tagja selymes ízével a fogyasztói szokásokra reagál, Magyarországon ugyanis a fogyasztók többnyire a lágy ízű ásványvizeket részesítik előnyben. Emellett globálisan és itthon is jellemző tendencia a szénsavmentes termékek egyre növekvő népszerűsége.

Az egyedülálló természeti környezetben, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban található, festői Káli-medencében eredő Theodora Kereki természetes ásványvíz új, rózsaszín csomagolásban, 0,5 és 1,5 literes kiszerelésben kapható a legtöbb nagyobb áruházláncban. A vendéglátóhelyeken elérhető, 0,33 és 0,75 literes üveges kiszereléssel pedig idén nyártól az új termék mellett a teljes Theodora termékcsalád esetében megújult, letisztult, modern formában találkozhatnak a fogyasztók.

A Theodora a nyár folyamán számos fesztiválon megjelenik. A Bánki-tó fesztivál, a Fishing on Orfű, a dunaújvárosi Rockmaraton és a balatonfüredi Anna-bál után a következő hetekben a Badacsonyi Borhét, a balatonalmádi Hungarikum Fesztivál, a Paloznaki Jazz Piknik és az Ördögkatlan fesztivál látogatói is megkóstolhatják az új ásványvizeket.