2016. július 20.

Új csomagolásban a NaturAqua Emotion

A tiszta víz színéhez közelebb álló, kékes-türkiz árnyalatú palackra vált a márka, és átlátszó, vizes hatású lesz a címke is.

Az eddiginél hangsúlyosabban jelenik meg a csomagoláson az anyamárka, hiszen a NaturAqua Emotion ízesített vizek is ugyanabból a természetes ásványvízből készülnek, mint a NaturAqua. A megújult külső mellett egy új ízzel is bővül a kínálat. A lime-menta változat önmagában is frissít, de kiváló limonádé- vagy koktélalap is lehet a forró nyárban. A NaturAqua Emotion ízesített vizek júniustól már az új palackokban kerülnek a boltokba.

A Coca-Cola Magyarország fogyasztói kutatások eredményeire alapozta ízesített vizeinek megújítását. A frissebb külsőn kívül az italok mostantól kalóriaszegényebbek lesznek a korábbiakhoz képest, amit a termékek címkéjén is feltüntetnek. A receptúraváltás egyértelműen tükrözi a vállalatnak azt a törekvését, hogy azoknak is választási lehetőséget nyújtson, akik az íz mellett az energia-bevitelükre is odafigyelnek. Ma már a Coca-Cola Magyarország termékportfóliójának közel fele csökkentett kalóriatartalmú- vagy kalóriamentes italokból áll, valamennyi nagy márkájuk kínál ilyen változatokat.

A csomagolás és a csökkentett kalóriatartalom újdonsága mellett egy új ízzel is bővül a NaturAqua Emotion-termékcsalád. A lime-menta változat a citrusos ízt még jobban kiemelő menta üdeségével kiváló frissítője lehet a forró napoknak önmagában, de akár limonádé- vagy koktélalapként is. A citrusos ízek nagyon népszerűek, többek között ezért is esett a választás a lime-menta párosra, amelynek karakterességét csak fokozza a víz enyhe szénsavassága, igazi felüdülést hozva a nyári nagy melegben.

Az új lime-menta NaturAqua Emotiont elsősorban azoknak szánják, akik nyitottak és vágynak a frissítő változatosságra, a különleges ízkombinációk jelentette újdonságra. A boltokban már elérhető 0,5 és 1,5 literes palackokban, természetesen már az új csomagolásban. Júliusban kampány és bolti kóstoltatás is támogatja a termék bevezetését.