2016. július 20.

Új csomagolásban a NaturAqua Emotion

A tiszta víz színéhez közelebb álló, kékes-türkiz árnyalatú palackra vált a márka, és átlátszó, vizes hatású lesz a címke is.

Az eddiginél hangsúlyosabban jelenik meg a csomagoláson az anyamárka, hiszen a NaturAqua Emotion ízesített vizek is ugyanabból a természetes ásványvízből készülnek, mint a NaturAqua. A megújult külső mellett egy új ízzel is bővül a kínálat. A lime-menta változat önmagában is frissít, de kiváló limonádé- vagy koktélalap is lehet a forró nyárban. A NaturAqua Emotion ízesített vizek júniustól már az új palackokban kerülnek a boltokba.

A Coca-Cola Magyarország fogyasztói kutatások eredményeire alapozta ízesített vizeinek megújítását. A frissebb külsőn kívül az italok mostantól kalóriaszegényebbek lesznek a korábbiakhoz képest, amit a termékek címkéjén is feltüntetnek. A receptúraváltás egyértelműen tükrözi a vállalatnak azt a törekvését, hogy azoknak is választási lehetőséget nyújtson, akik az íz mellett az energia-bevitelükre is odafigyelnek. Ma már a Coca-Cola Magyarország termékportfóliójának közel fele csökkentett kalóriatartalmú- vagy kalóriamentes italokból áll, valamennyi nagy márkájuk kínál ilyen változatokat.

A csomagolás és a csökkentett kalóriatartalom újdonsága mellett egy új ízzel is bővül a NaturAqua Emotion-termékcsalád. A lime-menta változat a citrusos ízt még jobban kiemelő menta üdeségével kiváló frissítője lehet a forró napoknak önmagában, de akár limonádé- vagy koktélalapként is. A citrusos ízek nagyon népszerűek, többek között ezért is esett a választás a lime-menta párosra, amelynek karakterességét csak fokozza a víz enyhe szénsavassága, igazi felüdülést hozva a nyári nagy melegben.

Az új lime-menta NaturAqua Emotiont elsősorban azoknak szánják, akik nyitottak és vágynak a frissítő változatosságra, a különleges ízkombinációk jelentette újdonságra. A boltokban már elérhető 0,5 és 1,5 literes palackokban, természetesen már az új csomagolásban. Júliusban kampány és bolti kóstoltatás is támogatja a termék bevezetését.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

13 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.