2017. november 29.

Új digitális ügynökséget választott a Coca-Cola

Januártól a Mito felel a Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft. komplex digitális kommunikációjáért.

A világ egyik legismertebb márkáját is képviselő vállalat több hónapos, háromfordulós tenderen választotta ki a teljes portfoliója, így a Coca-Cola, a Fanta, a Sprite, a Kinley, a Cappy, a NaturAqua, a Powerade és a Nestea márkák digitális és közösségimédia-kommunikációját kezelő ügynökséget.

„Olyan partnert kerestünk, aki egyszerre képes komplex stratégiát felállítani, remek kreatív koncepciókat fejleszteni és párhuzamosan több nagy volumenű, átfogó kampányt menedzselni.” - mondta Niklós László, a Coca-Cola Magyarország ügyvezetője. „Folyamatosan és egyre gyorsabb ütemben változnak a fogyasztói igények, egyre fontosabbak a cukormentes termékváltozataink és a szénsavmentes üdítőitalok kategóriája. A piachoz nem csak alkalmazkodó, de a trendeket diktáló stratégiánkhoz új, friss gondolatokat kerestünk, és a Mitonál megtaláltuk őket.” - tette hozzá.

A hazai kreatív és digitális ügynökségek krémje vett részt a tenderünkön, sok erős pályázat közül választhattunk. Végül úgy ítéltük meg, a Mito csapatával tudunk majd legjobban együttműködni.” - mondta Mérő Ádám, a Coca-Cola Magyarország regionális connection managere. „Gyorsan fel kell venniük a ritmust, hiszen a Coca-Cola vállalatra jellemző állandó innováció és termékválaszték-bővítés keretében már az első negyedévben is nagyszabású kampányokra készülünk.” - tette hozzá.

A digitális megbízás keretében a Mito felel majd a Coca-Cola Magyarország szénsavas és szénsavmentes üdítőitalainak online kommunikációjáért, a stratégiától, a megvalósításon át a projektmenedzsmentig. A brief a médiatervezésen és -vásárláson kívül minden területre kiterjed, a kreatívtól, a fejlesztésen át a közösségimédia-kampányok tervezéséig.

„Hihetetlenül izgalmas feladat és egyben felelősség is a világ egyik legértékesebb márkája, és még számos meghatározó, izgalmas brand digitális kommunikációján dolgozni.” - mondta Pőcze Balázs, a Mito egyik alapítója. „Sok és sokféle mitós lelkesedésére és szakértelmére volt szükség a tender során. Hálásak vagyunk a kihívásokért, és persze a bizalomért, nagyon várjuk az új évet és a közös munkát.” - tette hozzá.

A Mito megbízása 2018 januárjától 2+1 évre szól.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.