2017. szeptember 14.

Új divatmárka: magyaroktól kínaiaknak

A&DRIS néven alapít új márkát a DFO International befektetésével a USE unused két tervezője, Tóth András és Godena-Juhász Attila.

A USE unused alapítói 13 éves tapasztalattal a hátuk mögött megalapították A&DRIS nevű új márkájukat. A DFO mintegy 3 millió eurós, az első két évre szóló kezdeti befektetésével megvalósult együttműködés a sanghaji és budapesti székhellyel rendelkező nemzetközi divatmárkák disztribúcióját végző ügynökség első házon belüli márkaalapítása.

A Kínában gyártott, elsősorban a kínai piacra készülő kollekciókkal a tervezők Ázsiában elért sikerüket kívánják folytatni.

Az első kollekció idén októberben mutatkozik be a DFO showroomjában, a 2018-as tavasz-nyári sanghaji divathéten.

Az Aliga Stories nevet viselő új kollekció fantázianeve egy  vadregényes családi nyaralóra utal Balatonaliga mellett, amely gyermekkori történetek gyakori helyszíneként folyamatos inspirációként szolgál a tervezők munkája során.

Címkék: gazdaság divat

Magyarországon startol az UNICEF új programja

23 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.