2019. október 04.

Új divíziót indított az Insomnia

Kifejezetten hazai tulajdonú vállalkozások, magyar márkák számára dolgoz ki növekedési stratégiákat és nyújt hazai és nemzetközi kommunikációs, illetve piacra lépést, piacépítést támogató szolgáltatásokat.

A hazai tulajdonú középvállalatok a magyar gazdaság potenciális motorját jelentik, hiszen nagyban hozzájárulhatnak a munkahely-teremtéshez, a foglalkoztatás helyben tartásához és az innováció erősítéséhez. Igényeik és jellegzetességeik azonban jelentősen eltérhetnek a multinacionális versenytársaikétól. Erre reflektálva indította el az Insomnia Reklámügynökség kifejezetten magyar márkák igényeire fókuszáló divízióját Boost néven.

„Az Insomnia az elmúlt 17 évben számos hazai márkával, nagyvállalattal és családi céggel együtt dolgozva ismerte fel, hogy az izmosdó magyar vállalkozások speciális elvárásai új módszertani megoldásokat és testreszabott, sok esetben a nemzetközi márkák nyomvonalától merőben eltérő megközelítést igényelnek. Az új divíziónk egyfajta marketing alapú növekedési modell megalapozásában tudja hatékonyan, gyorsan, és ami nem kevésbé fontos jó ár-érték arány mellett segíteni ezeket a vállalkozásokat. Ugyancsak fontos előnyünk, hogy a Közel-Keleten meglévő tapasztalatunk nyomán nemzetközi piacra lépési lehetőséget is nyújtani tudunk a magyar vállalkozások számára” – mondta el Misinszki Ákos, az Insomnia ügyvezetője.

A divízió vezetését Varga Dorottya veszi át, aki 2011 óta az Insomnia vezető munkatársa. „Örülök, hogy az elmúlt években felépített tudásunkat az Insomnia Boost egy új formában tudja a magyar vállalkozások sikerének szolgálatába állítani és bízom benne, hogy a magas ügyfélelégedettségi mutatóink hozzásegítenek bennünket ahhoz, hogy hosszútávú együttműködéseket tudjunk kiépíteni új ügyfeleinkkel” – mondta el.

Címkék: gazdaság insomnia

Turisztikai programot indít Magyarkanizsa

19 órája

A település a helyi és a magyarországi turistákat célozza meg, és velük szeretné megismertetni a történelmi és természeti kincsekben gazdag vidéket.