2017. november 24.

Új hűségprogramot indít az Auchan Retail

A program résztvevői ingyenes regisztráció után vehetik igénybe a havonta megújuló, azonnali kedvezményeket.

Az Auchan számára kiemelten fontos, hogy a vásárlók igényeit mindig minőségi, helyi és egészséges termékekkel szolgálhassa ki, és ezzel hozzájáruljon hétköznapjaikhoz. Különösképpen fontosak a vállalat számára a családos vásárlók, az ő speciális igényeik megértése és támogatása, ezért az áruházlánc bevezeti az Auchan Bébé Programot, ami kifejezetten számukra kínál egyedi kedvezményeket - olvasható a közleményben.

A Bizalomkártya törzsvásárlói program részeként működő Bébé Program a regisztrációt követően tehát mind az Auchan Bizalomkártyával, mind pedig az Auchan Kártyával rendelkező vásárlók számára egyaránt biztosítja a havonta megújuló, azonnali engedményeket. A kedvezményes termékeket az áruházlánc hónapról hónapra a várandós anyukák, illetve a legfeljebb 6 éves gyerekek számára szükséges termékek közül válogatja össze.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.