2011. október 18.

Új insightelemző cég a magyar piacon

A tanácsadó első ügyfele a Vodafone Magyarország lett. Európában nálunk kezdik a terjeszkedést.

A tanácsadó első ügyfele a Vodafone Magyarország lett. Európában nálunk kezdik a terjeszkedést.

G2 Intelligence néven lépett a magyar piacra a WPP insight- és adatelemző cége, amely saját fejlesztésű mesterséges intelligencián alapuló rendszereket használ. Az ügynökség ennek alapján kínál stratégiai megoldásokat, ezek fókuszában a fogyasztói döntések értelmezése áll.

A madridi székhelyű tanácsadó cég Budapesten nyitja meg első európai irodáját. Az első ügyfél a Vodafone Magyarország lett. "A G2i ajánlatát azért fogadtuk el, mert olyan speciális elemeket és egyedi megoldásokat tartalmazott, amelyektől újfajta, üzletileg releváns információkat remélünk" - mondta el ennek kapcsán Lakatos Péter, a mobilszolgáltató vezér-helyettese.

A G2 Intelligence elődjét 2003-ban alapította Cesar Montes, a Tudásmodellezés és a Mesterséges Intelligencia-fejlesztés doktora, Boole néven. 2006-ban aztán a WPP felvásárolta, és így jött létre a G2 Intelligence.

Új név, új ügyfelek a PR-Agent Communications-nél

1 napja

Mozgalmas hónapok állnak a PR Agent Kft. munkatársainak háta mögött. A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot váltott, valamint további szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.