2017. július 27.

Új íz a Drehertől

Limitált kiadásban érhető el az új Mozaik Komlós fejlesztés a márkától.

A Dreher három évvel ezelőtt vezette be az úgynevezett hidegkomlózási technológiát, mellyel sörmesterei a komlók fűszeres aromáját intenzíven, élénken tudják átültetni a sörökbe. Évről évre új komlókkal és ízhatásokkal kísérleteznek, melynek köszönhetően több új termék került a polcokra.

Az eddig piacra dobott sörkülönlegességek körét most ismét egy új specialitás gazdagítja. Az új Dreher Mozaik Komlóst megkóstolva egy karakteres, gyümölcsös íz bontakozik ki, melyek között a citrus, fenyő, áfonya, feketeribizli és levele, zöld levél és kerti gyümölcsös (zöldalma, fehérszőlő, lychee) aromák kavalkádját fedezhetik fel a fogyasztók.

A termék félliteres dobozos limitált kiadása már júliusban megvásárolható a boltokban, csapolva pedig a szeptember 2-i DreherFeszten lesz elérhető.

Címkék: gazdaság dreher

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

11 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

11 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.