2017. július 27.

Új íz a Drehertől

Limitált kiadásban érhető el az új Mozaik Komlós fejlesztés a márkától.

A Dreher három évvel ezelőtt vezette be az úgynevezett hidegkomlózási technológiát, mellyel sörmesterei a komlók fűszeres aromáját intenzíven, élénken tudják átültetni a sörökbe. Évről évre új komlókkal és ízhatásokkal kísérleteznek, melynek köszönhetően több új termék került a polcokra.

Az eddig piacra dobott sörkülönlegességek körét most ismét egy új specialitás gazdagítja. Az új Dreher Mozaik Komlóst megkóstolva egy karakteres, gyümölcsös íz bontakozik ki, melyek között a citrus, fenyő, áfonya, feketeribizli és levele, zöld levél és kerti gyümölcsös (zöldalma, fehérszőlő, lychee) aromák kavalkádját fedezhetik fel a fogyasztók.

A termék félliteres dobozos limitált kiadása már júliusban megvásárolható a boltokban, csapolva pedig a szeptember 2-i DreherFeszten lesz elérhető.

Címkék: gazdaság dreher

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.