2017. május 17.

Új ízesítésű Naturaqua Emotion a polcokon

Új palackszín, új logó, modern címke, és az étrendbe jobban illeszkedő, kalóriaszegény receptúra.

Tavaly már jelentős változásokon ment át a Naturaqua Emotion, melynek csúcspontja a 2016-os nyár íze, a lime-menta volt. Idén a melegebb hónapok a kényeztető frissítésről szólnak majd, májustól kapható ugyanis a márka legújabb ízesítésű terméke, a mandarin-őszibarack, mely izgalmas ízvilágot hoz a fogyasztóknak, mégis megőrzi a forróságban legjobban vágyott üde citrusos vonalat.

A mandarin-őszibarack ízű üdítővel még izgalmasabbá bővül a Naturaqua Emotion termékcsaládja, a termék mindeközben a korábbiakhoz képest alacsonyabb kalóriatartalmú: 100 mililiter csupán 15 kilokalóriát tartalmaz. Az innivaló alapja a márkától megszokott módon továbbra is a természetes hazai ásványvíz, melyet Zalaszentgróton palackoznak. A mandarin-őszibarack ízű üdítő magában fogyasztva, lehűtve is ideális társa májustól a nyári mindennapoknak, de karakteres ízének köszönhetően koktélok és limonádék alapjául is tökéletesen szolgál.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

16 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

16 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.