2018. március 20.

Új ízvilág a Drehertől

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.

A „kézműves”, vagy ahogy magukat szívesebben nevezik, kisüzemi sörfőzők az általuk népszerűvé tett új ízekkel kisebb forradalmat robbantottak ki az utóbbi években, amelyre a nagy gyártóknak is reagálniuk kellett. A Dreher a Hidegkomlós, és egyéb változatok után most egy új szegmensbe is belépett: a felsőerjesztésű sörök világába.

A Dreher Pale Ale brit mintára készült, elsősorban a golden ale-ekre hasonlít, de a magyar fogyasztók ízléséhez hangolva lekerekített, harmonikus, nem túl keserű, vagy épp gyümölcsös-észteres ízvilágot kapott, és szénsavasabb is, mint a szigetországi előképei.

A Dreher Pale Ale palackban, dobozban és hordóban is elérhető, az alapmárkánál valamivel magasabb áron. Az újdonságot televíziós, plakát- és online kampány támogatja, emellett kóstoltatásokat és mintaszórást is szerveznek. Az új változat kommunikációjához is jól illeszkedik a Dreher márka Felfedező-platformja, viszont a vizuális elemeken a sör beltartalmi értékei, elsősorban a felhasznált háromféle komló kerülnek előtérbe.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.