2018. március 20.

Új ízvilág a Drehertől

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.

A „kézműves”, vagy ahogy magukat szívesebben nevezik, kisüzemi sörfőzők az általuk népszerűvé tett új ízekkel kisebb forradalmat robbantottak ki az utóbbi években, amelyre a nagy gyártóknak is reagálniuk kellett. A Dreher a Hidegkomlós, és egyéb változatok után most egy új szegmensbe is belépett: a felsőerjesztésű sörök világába.

A Dreher Pale Ale brit mintára készült, elsősorban a golden ale-ekre hasonlít, de a magyar fogyasztók ízléséhez hangolva lekerekített, harmonikus, nem túl keserű, vagy épp gyümölcsös-észteres ízvilágot kapott, és szénsavasabb is, mint a szigetországi előképei.

A Dreher Pale Ale palackban, dobozban és hordóban is elérhető, az alapmárkánál valamivel magasabb áron. Az újdonságot televíziós, plakát- és online kampány támogatja, emellett kóstoltatásokat és mintaszórást is szerveznek. Az új változat kommunikációjához is jól illeszkedik a Dreher márka Felfedező-platformja, viszont a vizuális elemeken a sör beltartalmi értékei, elsősorban a felhasznált háromféle komló kerülnek előtérbe.