2011. január 11.

Új kampányelemző megoldás a GfK-tól

A Daphne 2-5 nap alatt készíti el a kampány hatékonyságáról szóló jelentést, így már az aktivitás alatt változtatni lehet, ha szükséges.

A Daphne 2-5 nap alatt készíti el a kampány hatékonyságáról szóló jelentést, így már az aktivitás alatt változtatni lehet, ha szükséges.

Daphne néven fejlesztett ki új kutatási eszközt a GfK, amely a reklámkampányok hatékonyságát vizsgálja. Az online megkérdezések alkalmával összegyűjtött adatok feldolgozását követően 2-5 nap alatt áll össze a vonatkozó jelentés, így akár már az aktivitás alatt lehet változtatni, ha szükséges.

A jelentés az automatikusan generált hatékonysági mutatószámokon, benchmark adatokon és külső forrásból származó információk összevetésén alapul. Az adatgyűjtés és -elemzés folyamata teljesen automatizált. Az eredmények egy netes felületen keresztül jutnak el a hirdetőhöz.

„A válaszadókat online kérdezzük meg a kampány teljes média mixéről. Ez lehetővé teszi számunkra a különféle médiaformátumok válaszadókra gyakorolt hatásának elemzését, így azonnal tanácsot tudunk adni ügyfeleinknek arról, hogy milyen változtatásokat lehet, vagy lenne érdemes megtenniük” - mondta el a fejlesztés kapcsán Kai Siewert, a kutatócég közép-kelet-európai regionális fejlesztési igazgatója

Címkék: gfk kampány

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

2 napja

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.