2011. január 11.

Új kampányelemző megoldás a GfK-tól

A Daphne 2-5 nap alatt készíti el a kampány hatékonyságáról szóló jelentést, így már az aktivitás alatt változtatni lehet, ha szükséges.

A Daphne 2-5 nap alatt készíti el a kampány hatékonyságáról szóló jelentést, így már az aktivitás alatt változtatni lehet, ha szükséges.

Daphne néven fejlesztett ki új kutatási eszközt a GfK, amely a reklámkampányok hatékonyságát vizsgálja. Az online megkérdezések alkalmával összegyűjtött adatok feldolgozását követően 2-5 nap alatt áll össze a vonatkozó jelentés, így akár már az aktivitás alatt lehet változtatni, ha szükséges.

A jelentés az automatikusan generált hatékonysági mutatószámokon, benchmark adatokon és külső forrásból származó információk összevetésén alapul. Az adatgyűjtés és -elemzés folyamata teljesen automatizált. Az eredmények egy netes felületen keresztül jutnak el a hirdetőhöz.

„A válaszadókat online kérdezzük meg a kampány teljes média mixéről. Ez lehetővé teszi számunkra a különféle médiaformátumok válaszadókra gyakorolt hatásának elemzését, így azonnal tanácsot tudunk adni ügyfeleinknek arról, hogy milyen változtatásokat lehet, vagy lenne érdemes megtenniük” - mondta el a fejlesztés kapcsán Kai Siewert, a kutatócég közép-kelet-európai regionális fejlesztési igazgatója

Címkék: gfk kampány

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.