2011. július 25.

Új kategóriák az európai szponzorációs versenyen

2011. szeptember 19-ig várják a nevezéseket az európai szövetségénél, novemberben hirdetnek eredményt.

2011. szeptember 19-ig várják a nevezéseket az európai szövetségénél, novemberben hirdetnek eredményt.

2011. szeptember 19-ig várja a nevezéseket az ESA European Sponsorship Awards 2011-es kiadására az Európai Szponzorációs Szövetség (ESA). A megmérettetésen sport, kultúra, szórakoztatás, média, közösségi programok és vállalati felelősségvállalás területen díjazzák a szponzorációs kampányokat. Szponzorok, jogtulajdonosok és ügynökségek egyaránt indulhatnak, idén két új kategóriában is: az egyiket a jogtulajdonosok és a szövetségek számára, a másikat pedig a média szponzorációk számára írták ki.

"A B2B kategóriák mellett a közösséget megcélzó programok számára is kialakítottunk kategóriákat (környezeti, társadalmi, kormányzati). Továbbra is lehet nevezni B2C-aktivitásokkal (esemény szponzoráció, média szponzoráció, valamint a kis költségvetésű kampányok). Külön kategóriát képeznek a munkatársakat megcélzó szponzorációk, illetve a jogtulajdonosokat elismerő díj – mely utóbbi a jogtulajdonos partneri szerepének sikerességét tükrözi" - mondta el Karen Earl, az ESA elnöke.

"Mindezek mellett egy multinacionális díj odaítélésével a legalább három különböző – ezekből legalább egy európai – országban is aktivált, a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt kampányt is díjazunk. Az előző évben a multinacionális díjat a MasterCardnak ítéltük oda az UEFA Bajnokok Ligájának számtalan piacon aktivált, kiváló szponzorációs programjáért" - tette hozzá.

A pályázatokat független, az európai szponzorációs ágazat szakértőiből álló zsűri bírálja el. Az egyes kategóriák győzteseit 2011. November 22-én Amszterdamban, az ESA kétnapos konferenciájának részeként, díjátadó gála keretében hozzák nyilvánosságra.

Az Egyszülős Központ meghívást kapott az ENSZ-be

7 órája

A világszervezet Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának kéthetes ülésszakán tartott előadást Nagy Anna, a budapesti központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője.