2012. november 30.

Új kézben az IDG Hungary

100 százalékos magyar tulajdonba került a kiadó, új ügyvezető vette át az irányítást.

100 százalékos magyar tulajdonba került a kiadó, új ügyvezető vette át az irányítást.

22 év után 100 százalékos magyar tulajdonba került az IDG Hungary, amely a váltás nyomán Project/029 néven folytatja. A cég új ügyvezető igazgatója Virágh Márton lett, aki korábban a GameStar magazin főszerkesztője, majd az IDG Hungary lapigazgatója volt.

A váltás 2012. november 29-ével hatályos. Ekkortól a médiacég nem az amerikai IDG leányvállalataként, de annak jogutódjaként folytatja. Az adás-vétel részletei a tranzakció lezárultáig nem nyilvánosak.

Az új vezetés azt közölte: bíznak benne, hogy  a vállalat utóbbi években kialakított öt fő pillére, az online, a print, a videó, a rendezvény és az új média bevételei egyaránt fejleszthetők, még a jelen gazdasági helyzetben is.

A kiadóhoz a havonta megjelenő PC World és GameStar, a Computerworld hetilap, a GameStar Online, illetve a nemrégiben TECHcorner márkanév alatt egyesített további netes felületek (PC World, Macworld, Computerworld, Biztonságportál, Nonstopüzlet, Nonstopmobil, Electrose és CIO) tartoznak.

A Next9 lett a Deloitte PR-ügynöksége

2 napja

A Deloitte Magyarország meghívásos PR tenderén a Next9 Communications nyert, így 2019. június 1-től az ügynökség látja el a vállalat külső kommunikációs feladatait.

Nincs több szőrme a Pradánál

2 napja

A Prada Group bejelentette, hogy a 2020-as szezontól kezdve nem használ többet állati szőrmét a kollekciónál.