2012. november 30.

Új kézben az IDG Hungary

100 százalékos magyar tulajdonba került a kiadó, új ügyvezető vette át az irányítást.

100 százalékos magyar tulajdonba került a kiadó, új ügyvezető vette át az irányítást.

22 év után 100 százalékos magyar tulajdonba került az IDG Hungary, amely a váltás nyomán Project/029 néven folytatja. A cég új ügyvezető igazgatója Virágh Márton lett, aki korábban a GameStar magazin főszerkesztője, majd az IDG Hungary lapigazgatója volt.

A váltás 2012. november 29-ével hatályos. Ekkortól a médiacég nem az amerikai IDG leányvállalataként, de annak jogutódjaként folytatja. Az adás-vétel részletei a tranzakció lezárultáig nem nyilvánosak.

Az új vezetés azt közölte: bíznak benne, hogy  a vállalat utóbbi években kialakított öt fő pillére, az online, a print, a videó, a rendezvény és az új média bevételei egyaránt fejleszthetők, még a jelen gazdasági helyzetben is.

A kiadóhoz a havonta megjelenő PC World és GameStar, a Computerworld hetilap, a GameStar Online, illetve a nemrégiben TECHcorner márkanév alatt egyesített további netes felületek (PC World, Macworld, Computerworld, Biztonságportál, Nonstopüzlet, Nonstopmobil, Electrose és CIO) tartoznak.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.