2011. augusztus 01.

Új kommunikációs koncepció a Nemzeti Táncszínháznál

Ennek megfelelően új PR-menedzsert is igazoltak a meglévő csapat kiegészítésére.

Ennek megfelelően új PR-menedzsert is igazoltak a meglévő csapat kiegészítésére.
Mittelholz Dóra

"A Nemzeti Táncszínház Nonprofit Kft. a gazdasági helyzetre való tekintettel a színház kommunikációs koncepcióját újragondolja, a meglévő munkatársak – Nagy Orsolya és Arató Balázs – csapatát Mittelholcz Dóra személyével egészíti ki. A Nemzeti Táncszínház a hazai táncművészet fellegvára, ezért fontosnak tartjuk, hogy a programjaink híre a lehető legszélesebb körhöz eljusson. Felismertük, hogy ehhez szükségünk van arra, hogy a teátrum kommunikációja megfeleljen napjaink trendjeinek" - mondta el Török Jolán, az intézmény igazgatója.

Az újonnan csatlakozó, PR-menedzseri pozícióba érkező Mittelholz Dóra a sajtókapcsolatokért, az online kommunikációért és a promóciókért felel a Nemzeti Táncszínháznál. 11 évet töltött el a Metropolnál, ahol újságíró-szerkesztő volt, illetve a riporteri csapatot is irányította. Később a Telenor fogyasztói kommunikációs vezetője, majd az idén indult Kultography.hu alapítója, vezető szerkesztője volt.

 

 

Címkék: színház

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

1 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.