2017. április 20.

Új kommunikációs stratégia a Signal Idunától

Az öthetes kampány részeként egy imázsvideófilm, egy Facebook alkalmazás, valamint egy microsite készült, a kommunikációt pedig PPC hirdetések, valamint PR megjelenések támogatják.

A Signal Iduna Biztosító lakossági fókuszú márka- és imázsépítőonline kommunikációs kampányt indított  áprilisban.

Marketingkommunikáció terén eddig főként az értékesítési partnerek támogatása állt a középpontban, a lakosságot közvetlenül megszólító kommunikáció kevésbé volt hangsúlyos. A társaság idén ezen a stratégián kíván változtatni, és a partnerek mellett közvetlenül a lakosságot is szeretné megszólítani.

Erre olyan kommunikációs elemekre volt szükség, amelyekben egyszerre jelennek meg a vállalat márkaértékei, valamint biztosító megújult arculati elemei.Így készült el a biztosító értékeit bemutató „Jelek” elnevezésű imázsvideó, a cégcsoport történetét bemutató microsite, valamint a lakosság számára kialakított többfordulós, nyereményjátékkal összekötött Facebook kvízjáték is, amely a microsite-on megjelenő tartalomból összeállított kérdéseket tartalmazza.

Annak érdekében, hogy a filmet, a microsite-ot és a Facebook kvízt minél többen megismerjék, online hirdetések indultak a Google és a Facebook felületein, valamint egy interjúsorozat is kezdetét vette, amely keretében a cég vezetőivel készült riportokat olvashatnak a hazai gazdasági médiumokban.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.