2014. október 15.

Új, komplex szállásportál indult

A Foglalj.hu az összes belföldi szálláslehetőséget aggregálja, azonnali foglalást tesz lehetővé és kiegészítő szolgáltatásokat is kínál.

A Foglalj.hu az összes belföldi szálláslehetőséget aggregálja, azonnali foglalást tesz lehetővé és kiegészítő szolgáltatásokat is kínál.

Újfajta stratégia alapján fejlesztette ki oldalát az online szállásközvetítő piac egyik meghatározó cégcsoportja, az e-Business Group Kft. (A csoporthoz tartozik a NeMaradjLe.hu, a CsakUtazás.hu és a Világnéző.hu is.) A site egy technikailag meglehetősen összetett rendszer segítségével összegzi a hazai szálláslehetőségeket: minden árajánlatot tartalmaz, a szállodai listaáraktól, a kedvezményeken át, a szezonajánlatokig. Az oldalon a pihenni vágyók rögtön láthatják az egyes üdülőhelyek szabad kapacitását, így közvetlenül és gyorsan élesíthető a kiválasztott utazási célpont.

„A legfontosabb szempont az volt az oldal megtervezésekor, hogy se a felhasználó, se a szálláshely ne bajlódjon több körös ajánlatkéréssel, hanem lehetővé váljon az azonnali foglalás mind a szobaéjszakákra, mind az egyéb szolgáltatásokra. Ez az, amit a leginkább hangsúlyozni szeretnénk a Foglalj.hu névvel” – nyilatkozta Szalay Ákos, az e-Business Group Kft. egyik tulajdonosa.

Az oldalon nem csak szobát lehet foglalni, hanem az egyéb szolgáltatások (parkolóhely, kerékpárbérlés vagy wellness kezelések) is kiválaszthatóak.