A megőrzött elemek mellett az egyszerűség és a szimmetria is fontos szempontok voltak a tervezésnél.

Az alapító, Marcel Bleustein-Blanchet által rajzolt art deco logó 1926-ban merésznek, modernnek és szexinek számított. A kétszobás párizsi lakásból azóta 84 országra kiterjedő hálózattá nőtt Publicis Worldwide új identitása épít a múltra, de olyan kortárs jellemzőket is magába foglal, mint a szimmetria vagy az egyszerűség. A design megújításának célja továbbá, hogy az anyavállalat, a Publicis Groupe arculatától elkülönüljön.

Az új márkaidentitást a Publicis Worldwide North America fejlesztette. A tipográfiában az egyszerűséget tartották szem előtt, a Gotham betűtípus pedig főhajtás a modern előtt. Az oroszlánfej és a vörös szín, mint a Publicis Worldwide megkülönböztető jegyei, megmaradtak, de új árnyalatok és kiegészítő színek is kerültek a palettára.

Az új design a jövő hónapban jelenik meg a nemzetközi irodákban.

A korábbi egyenleg is visszajár

22 órája

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását is.

Elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo készüléken is

1 napja

A készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére 34 országban áll rendelkezésre a fizetési opció.