A megőrzött elemek mellett az egyszerűség és a szimmetria is fontos szempontok voltak a tervezésnél.

Az alapító, Marcel Bleustein-Blanchet által rajzolt art deco logó 1926-ban merésznek, modernnek és szexinek számított. A kétszobás párizsi lakásból azóta 84 országra kiterjedő hálózattá nőtt Publicis Worldwide új identitása épít a múltra, de olyan kortárs jellemzőket is magába foglal, mint a szimmetria vagy az egyszerűség. A design megújításának célja továbbá, hogy az anyavállalat, a Publicis Groupe arculatától elkülönüljön.

Az új márkaidentitást a Publicis Worldwide North America fejlesztette. A tipográfiában az egyszerűséget tartották szem előtt, a Gotham betűtípus pedig főhajtás a modern előtt. Az oroszlánfej és a vörös szín, mint a Publicis Worldwide megkülönböztető jegyei, megmaradtak, de új árnyalatok és kiegészítő színek is kerültek a palettára.

Az új design a jövő hónapban jelenik meg a nemzetközi irodákban.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

2 napja

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

2 napja

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.