2014. november 24.

Új márkát épít a Vienna Life Biztosító

Az AXA biztosítási üzletága felvásárlása után Vienna Life Biztosító márkanéven pozicionálja újra magát a társaság, amelyet nagyszabású márkabevezető reklámkampánnyal támogatnak.

A Vienna Insurance Group család tagjaként működő biztosító Helló élet! szlogennel építi új márkáját. A teljes, országos lefedettségre irányuló teaser szakaszban személyre szabott üzenetekkel szólította meg a meglévő és a potenciális ügyfeleit. A médiafelületek kiválasztása szoros összhangban zajlott a kreatív üzenetek célzásával - a televíziós kampányban a csatornák tematikájának megfelelő üdvözlettel jelentkeztek (pl. Helló sportrajongók!, Helló felfedezők!, Helló zenerajongók!, Hello sorozatrajongók!), míg közterületi plakátokon a geográfiai elhelyezkedés szerint köszöntötték az embereket kedves, egyszerű, mégis figyelemfelkeltő üzenetekkel (pl. Helló Újbuda!, Helló Deák tér!, Helló Ferencváros!)

A második szakaszban TV szpot kommunikációban mutatták meg, hogy milyen optimistán tudja megélni egy „Vienna Life-os” ügyfél a hétköznapokat, akár a hétköznapi bosszúságokat is.

A kampány harmadik szakaszában a márkaüzenetet egy „welcome” akcióval egészítik ki: a honlapon novemberben regisztrálókat egy évig érvényes Helló egészségbiztosítással ajándékozzák meg. Az üzenetet TV szpotban, műsorkörnyezetre szabott speciális rádió szponzorációval és online kampánnyal is támogatják.

A médiafeladatokat a Havas Media gondozza, a kreatív a Friday Creative és a biztosító saját marketing csapatának közös munkája.