2017. július 25.

Új marketingvezető a Mall.hu-nál

E-commerce területen szerzett tapasztalattal érkezett a 2017-ben is Superbrands díjas oldalhoz a cég marketing- és kommunikációs stratégiájáért felelős új vezetője, Tóber Edina.

A Budapesti Gazdasági Főiskola marketing-kommunikáció, és az ELTE nemzetközi tanulmányok szakán diplomázott, majd 2009-ben az SGS Hungáriánál kezdett marketing területen. 2012 és 2015 között egy mérnöki szolgáltatásokat nyújtó vállalat marketing menedzsereként folytatta, elsősorban a B2B kommunikáció és a marketing stratégia kiépítése volt a feladata. Ezt követően a Notebookspecialista.hu senior marketing menedzsere lett, ahol az ő nevéhez fűződik a cég online marketing stratégiájának és kommunikációjának a tervezése, kivitelezése.

„Az e-commerce területén és a digitális marketingben nincs megállás, ráadásul hazánkban az e-kereskedelem még gyerekcipőben jár, így az elkövetkező években olyan fejlődésen mehet keresztül, ami rengeteg újdonságot, és kihívást jelent szakmailag.
A Mall.hu marketing vezetőjeként az a célom, hogy olyan e-bevásárlóközpontként gondoljanak ránk az emberek, ahol mindenki, korlátok nélkül megtalálja, amit keres”
– fogalmazott az újonnan kinevezett szakember, hozzátéve, hogy idén a márkaépítésre helyezik a hangsúlyt.