2011. október 05.

Új médiaügynökség a piacon

Az ambient média területére fókuszál a három szakember, akik az MRSZ vonatkozó tagozatában is benne vannak.

Az ambient média területére fókuszál a három szakember, akik az MRSZ vonatkozó tagozatában is benne vannak.

AmbientKitchen néven indított médiaügynökséget a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) Ambient Media Tagozatának három alapító tagja. A szakmai együttműködés után most üzletileg is összeállt Koren Zoltán, a Promogroup, Baráth Károly, a Quadlight Media és Bakk Attila, a Pixman képviselője - olvasható a cég weboldalán. Az október elején startolt AmbientKitchen egyesíti a három cég egyedi eszközökből álló portfolióját, emellett szakmai tanácsadást kínál az ügyfelek számára.

"A Kitchen ötlete a sikeres közös munkák kapcsán merült fel, mivel úgy tapasztaltuk, hogy egyedi reklámfelületeink kiválóan kiegészítik egymást. Ezt támasztotta alá az Ipsos BTL hatásvizsgálata is, mely szerint az erős, sokszínű ambient jelenléttel támogatott kampányok észlelése magasan megelőzi a hagyományos közterületi megjelenéseket" - mondta el Bakk Attila, az ügynökség ügyvezetője.

"A vizuális hatás mellett fontos, hogy a megszólítottak a kampány részévé, alakítójává válhassanak. Ezt a célt szolgálja például interaktív reklámfelületeink ötvözése a közösségi médiával" - tette hozzá a szakember.