2014. május 28.

Új médiaügynökséget választott a Media Markt-Saturn

A Maxus Hungary nyerte a Media Markt-Saturn Holding Kft. többfordulós médiatenderét. Az elektronikai áruház négy ügynökség közül választott.

A Maxus Hungary nyerte a Media Markt-Saturn Holding Kft. többfordulós médiatenderét. Az elektronikai áruház négy ügynökség közül választotta ki a győztest.

A Media Markt-Saturn Holding Kft. meghívásos médiatendert írt ki a tavasz folyamán abból a célból, hogy optimalizálja médiatervezési- és vásárlási aktivitásait, illetve az aktuális piaci trendekre szakértői válaszokat kapjon. Az elektronikai áruház szegmens meghatározó szereplője, amely 21 áruházzal van jelen Magyarországon, négy médiaügynökség közül választotta ki a győztest. A többfordulós tendert végül a Maxus Hungary nyerte. Az ügynökség feladata lesz a stratégiai tanácsadás, a médiatervezési- és vásárlási folyamatok végrehajtása, a reklámpiac folyamatos elemzése, illetve hatékonyabb kapcsolattartás a médiumokkal a jobb ár-érték arányú felületek elérése érdekében.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.