2011. október 17.

Új megbízások a PHD-nél

Több új ügyféllel és két Effie-vel gazdagodott a médiaügynökség.

Több új ügyféllel és két Effie-vel gazdagodott a médiaügynökség.

Több új ügyfelet nyert az utóbbi időszakban a PHD, így a médiaügynökség végzi az AXN régiós médiafeladatait, emellett a Vileda megbízását is elnyerte. Szintén a PHD-t választotta a British Automotive, amely a Jaguar és Landrover márkák kommunikációjához választott partnert, illetve a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, amely a szegedi Kajak-Kenu Világbajnokság számára keresett stratégiai tanácsadó partnert.

Szintén az ügynökséget érintő hír, hogy két Effie-t is nyert: a Magnum Mini idei bevezetése ezüst szobrot ért, míg a jubileumi extra kategóriában, melyet a hosszútávú hatékonyságért osztottak ki, az Unilever Baba márkájával nyert aranyat a PHD.

"Nagyon örülünk, és rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a legjobbnak találtattunk ebben a kivételes kategóriában, ezzel is bizonyítva, hogy nem csak egy-egy kampányt tudunk közös munkával sikerre vinni, hanem hosszútávon tudunk hatékonyan együttgondolkozni ügyfeleinkkel" - nyilatkozta a Baba sikere kapcsán Szilvási Tünde, a PHD nemrégiben kinevezett Business Directora.