2011. október 17.

Új megbízások a PHD-nél

Több új ügyféllel és két Effie-vel gazdagodott a médiaügynökség.

Több új ügyféllel és két Effie-vel gazdagodott a médiaügynökség.

Több új ügyfelet nyert az utóbbi időszakban a PHD, így a médiaügynökség végzi az AXN régiós médiafeladatait, emellett a Vileda megbízását is elnyerte. Szintén a PHD-t választotta a British Automotive, amely a Jaguar és Landrover márkák kommunikációjához választott partnert, illetve a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, amely a szegedi Kajak-Kenu Világbajnokság számára keresett stratégiai tanácsadó partnert.

Szintén az ügynökséget érintő hír, hogy két Effie-t is nyert: a Magnum Mini idei bevezetése ezüst szobrot ért, míg a jubileumi extra kategóriában, melyet a hosszútávú hatékonyságért osztottak ki, az Unilever Baba márkájával nyert aranyat a PHD.

"Nagyon örülünk, és rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a legjobbnak találtattunk ebben a kivételes kategóriában, ezzel is bizonyítva, hogy nem csak egy-egy kampányt tudunk közös munkával sikerre vinni, hanem hosszútávon tudunk hatékonyan együttgondolkozni ügyfeleinkkel" - nyilatkozta a Baba sikere kapcsán Szilvási Tünde, a PHD nemrégiben kinevezett Business Directora.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.