2014. október 03.

Új megbízások régi és új partnerektől a Carbon Groupnál

A Szerencsejáték Zrt. mellett energiaszolgáltató és szeszesitalok számára is multimédia-kampányt készített az ügynökség.

A Szerencsejáték Zrt. mellett energiaszolgáltató és szeszesitalok számára is multimédia-kampányt készített az ügynökség.

A Carbon Group nyerte a Szerencsejáték Zrt. Okoslottó márkájára kiírt tenderét, nyár óta egy másik tendergyőzelem eredményeképpen a Gyöngy Patika hálózatnak is ők készítik a promóciós reklámfilmeket, valamint az Elmű-Émász Társaságcsoportnak és a Törleynek készített kampányaik is most futnak.

A fiatal felnőtt célcsoportra targetált Okoslottó vizuális elemei hengeroszlopokon, citylight felületeken, valamint kifejezetten mobilra optimalizált bannereken is futottak. A kampányfeladatok közül az online médiatervezés is az ügynökség feladata volt.

Régi partnereik közül az Elmű-Émász belső tenderén választotta ki a Carbont EnHome napelemet hirdető kampányának megtervezésére és kivitelezésére. Itt először az arculattervezési feladatokkal kezdődött a munka, aztán regionális pilotkampányt szerveztek. Ezután indult el az őszi országos kampány, óriásplakáton, sajtóban, valamint online felületeken, TV és rádiós szponzorszpotokon, POS anyagokon, e-DM-eken.

Az ügynökség a Törley márka nemzetközi díjnyertes borai és pezsgői számára is készített a közelmúltban, jelenleg is futó tévés és köztéri kampányát.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.