2011. április 14.

Új megbízásokon dolgozik a Next Wave

A L´Oreal Paris, a Stringbike és a Fressnapf választotta különböző típusú megbízásokra a stratégiai márkaügynökséget.

A L´Oreal Paris, a Stringbike és a Fressnapf választotta különböző típusú megbízásokra a stratégiai márkaügynökséget.

Három új ügyfelet nyert a Next Wave Europe, amelyekkel korábban még nem dolgozott. A L'Oreal Magyarország megbízását nyolc pályázó közül nyerte el az ügynökség. Ennek nyomán a L'Oreal Paris számára kell a közösségi kommunikációt megterveznie és kiviteleznie, ez online és offline aktivitásokat is magában foglal.

Szintén a Next Wave végzi a magyarok által feltalált és gyártott Stringbike láncnélküli bicikli nemzetközi bevezetését. E megbízás keretében a feladat a termék stratégiai pozicionálása, az arculat és a vizuális identitás megtervezése, illetve az online-, offline-, PR- és közösségimédia-kommunikáció. A kampány a német, osztrák, francia, olasz és angol piacokra koncentrál, s 2011 április végén indul.

Ezeken túl a Fressnapf-Hungária közösségimédia-kommunikációját is a Next Wave végzi. A tenderen összesen hárman indultak. A feladat első körben a Fressnapf Facebook-jelenlétének felépítése lesz, amit második körben egyéb üzleti tevékenységek, a kommunikációs platformok integrációja követ.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

11 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.