2011. április 14.

Új megbízásokon dolgozik a Next Wave

A L´Oreal Paris, a Stringbike és a Fressnapf választotta különböző típusú megbízásokra a stratégiai márkaügynökséget.

A L´Oreal Paris, a Stringbike és a Fressnapf választotta különböző típusú megbízásokra a stratégiai márkaügynökséget.

Három új ügyfelet nyert a Next Wave Europe, amelyekkel korábban még nem dolgozott. A L'Oreal Magyarország megbízását nyolc pályázó közül nyerte el az ügynökség. Ennek nyomán a L'Oreal Paris számára kell a közösségi kommunikációt megterveznie és kiviteleznie, ez online és offline aktivitásokat is magában foglal.

Szintén a Next Wave végzi a magyarok által feltalált és gyártott Stringbike láncnélküli bicikli nemzetközi bevezetését. E megbízás keretében a feladat a termék stratégiai pozicionálása, az arculat és a vizuális identitás megtervezése, illetve az online-, offline-, PR- és közösségimédia-kommunikáció. A kampány a német, osztrák, francia, olasz és angol piacokra koncentrál, s 2011 április végén indul.

Ezeken túl a Fressnapf-Hungária közösségimédia-kommunikációját is a Next Wave végzi. A tenderen összesen hárman indultak. A feladat első körben a Fressnapf Facebook-jelenlétének felépítése lesz, amit második körben egyéb üzleti tevékenységek, a kommunikációs platformok integrációja követ.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.