2017. március 29.

Új megbízást nyert el az ENGINY

Az OXO Labs által menedzselt Blastoff startup verseny választotta kommunikációs ügynökségének.

Idén harmadszorra rendezi meg az OXO Labs a hazai és régiós startupok számára meghirdetett Blastoff-ot. A korábban CEE Lift Off! néven ismert versenyre április 21-ig lehet jelentkezni, a júniusi döntő pedig idén is a Brain Bar Budapest keretei között zajlik majd.

A győztes 150 000 eurós befektetési ajánlatot kap a Power Angels kockázati tőketársaságtól, részt vehet az OXO Labs féléves akcelerátor programjában, valamint hat hónapos kreatív tanácsadást kap a Blastoff csapatától. A verseny különdíjasának sikeres elindulását a FLOW PR startup divíziója, az ENGINY csapata segíti féléves integrált és testreszabott kommunikációs szolgáltatásával.

„Nagyon örülünk, hogy egy ilyen rangos verseny kommunikációját támogathatjuk. Lenyűgöz minket az egyre pezsgőbb hazai startup-élet, amelynek új divíziónkkal mi is részesei vagyunk. Izgatottan várjuk a nyári döntőt és drukkolunk a hazai startupoknak” – mondta Halász Ambrus, az ENGINY vezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.