2017. május 29.

Új nagykövetek keres a Wizz Air

A WIZZ utasai és rajongói 31 légiutas-kísérőt választhatnak meg a légitársaság hivatalos arcainak.

A Wizz Air elindította a 4. WIZZ Nagykövet Program nyilvános online szavazását. A program a Wizz Air légiutas-kísérőinek kiváló szolgáltató munkáját és ügyfélközpontúságát hivatott elismerni és képviselni.

A Wizz Air utasai és online követői június 9-én délig szavazhatnak a Wizz Air Facebook-oldalán elérhető alkalmazás segítségével, melyben 83 döntőbe jutott jelölt közül választhatják ki minden ország nagyköveteit. Három nagykövet képviseli azokat az országokat, ahol a Wizz Air több bázist is működtet, míg az egy bázissal rendelkező országokból két-két nagykövetet választanak. Magyarországon nyolc budapesti és egy debreceni jelölt jutott döntőbe.

Az új WIZZ nagykövetek júliusi ünnepélyes bejelentését követően az utasok nem csak a Wizz Air járatain találkozhatnak majd velük, de a légitársaság által támogatott futórendezvényeken Közép- és Kelet-Európa számos országában, továbbá videókban és a fedélzeti WIZZ Magazin lapjain is.

Owain Jones, a Wizz Air vállalati kapcsolatokért felelős igazgatója elmondta: „A WIZZ rendkívül büszke kiváló légiutas-kísérőire, akik nem pusztán jól képzett szakemberek és a biztonság szakértői, de elkötelezettek az iránt is, hogy utasainknak tökéletes fedélzeti élményt biztosítsanak. Mától június 9-ig utasaink és a Wizz Air rajongói eldönthetik, hogy a WIZZ csapatból ki lehet az, aki képviseli a légitársaságot a helyi közösségekben és megosztja a Wizz Air légiutas-kísérők lenyűgöző hivatásának titkait.”

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

7 órája

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.