2012. május 03.

Új partner a Telenornál

A korábbi ügynökség mellé újabb csatlakozott a telco cég tendere nyomán.

A korábbi ügynökség mellé újabb csatlakozott a telco cég tendere nyomán.

A JWT Budapest nyerte a Telenor egyfordulós, meghívásos reklámügynökségi tenderét, ennek nyomán a mobilszolgáltató júliustól kezdi a közös munkát új partnerével. A Telenor projektek mellett a djuice márka kampányainak megtervezésén és megvalósításán is dolgozik a JWT. Nem válik meg régi partnerétől, a Young & Rubicamtől sem a Telenor, ezentúl megosztja a két ügynökség között a marketingkommunikációs feladatokat.

A Telenor márciusban írta ki a marketingkommunikációs tendert, melynek célja közlésük szerint az volt, hogy "a márka jelenlegi értékei és platformja által meghatározott kereteken belül tovább növelje a kampányok kreativitását és hatékonyságát". Emellett "az ügynökségi erőforrások optimalizálása" volt a másik fontos szempont a hirdető számára. A közlés szerint a JWT "kreatív értékeivel", a kedvező pénzügyi ajánlattal, a brief pontos megértésével, illetve "a márka jelenlegi platformjainak tiszteletével" lett befutó.

"A jövőben három helyett csak két ügynökséggel dolgozunk együtt, így nagyobb hangsúly és felelősség is hárul a partnereinkre. Az új struktúrával szeretnénk elismerni a Young & Rubicam sikeres munkáját és következő szintre emelni az együttműködést. Sokat várunk az új ügynökségünktől is, amely elé hatalmas kihívásokat állítottunk. A JWT nagyon izgalmas és intenzív időszakban kapcsolódik be a Telenor munkájába, és bízom benne, hogy mind kreativitásban, mind hatékonyságban teljesíti az elvárásainkat" - mondta Kallós András, a Telenor Magyarország marketingkommunikációs igazgatója.