2012. január 27.

Új piacokon az Insomnia

Hosszú előkészítést követően az Insomnia belépett a szaúdi kommunikációs piacra. Első ügyfelük egy olajipari beszállító vállalat lett.

Hosszú előkészítést követően az Insomnia belépett a szaúdi kommunikációs piacra. Első ügyfelük egy olajipari beszállító vállalat lett.

Az Insomnia reklámügynökség hosszú távú megállapodást kötött a szaúdi Sherbiny For Commerce olajipari beszállító vállalattal. Az Insomnia tudomása szerint ezzel ők lettek az első magyar tulajdonban levő kommunikációs ügynökség, amely szaúdi piacon működő ügyféllel rendelkezik.

A megrendelő Sherbiny For Commerce egy tradicionális szaúdi vállalat, ahol az irányítás még mindig a család kezében van. "A cég az elmúlt 25 év alatt bizonyította, hogy megbízható beszállítója tud lenni az olajipari vállalatoknak, valamint a kiélezett piaci helyzetben versenytársa tud lenni a nagy multinacionális cégeknek. Ezekre a sikerekre alapozva a Sherbiny nemzetközi piacokon is szeretné erősíteni pozícióját: a közeljövőben kiterjeszti tevékenységét további öböl menti, valamint más olyan országokra is, ahol az olajiparnak meghatározó szerepe van" - írja az Insomnia közleménye.

Az ügynökség elsőként arculattervezési, pozícionálási feladatoknak néz elébe, de rájuk hárul a weboldal tervezése és különböző egyéb kommunikációs eszközök fejlesztése is.

„Szaúdi vállalatként az egyik legfontosabb értéknek a tradíciót tartjuk. Azonban rá kellett ébrednünk, ahhoz, hogy versenyképesek maradhassunk, nyitnunk kell a modern megoldások felé. Ahogy megtettük ezt technológiai fejlesztéseinkben, ugyanúgy szeretnénk előremutató megoldásokat alkalmazni a kommunikációnkban is. Az Insomniát kreativitása, gyorsasága és nemzetközi ügyfélkezelésben való jártassága miatt választottuk.” – fogalmazott Majed Sherbiny, a Sherbiny For Commerce alelnöke.

Címkék: insomnia