2015. december 08.

Új platformot indítanak a Bónusz Brigád alapítói

A Goood.hu célja a közösségi gyűjtés.

A Bónusz Brigádot is jegyző Skoopy Kft. új projektje a Goood.hu, amely kisebb közösségek, családok, társaságok, baráti körök, ismerősök közös pénzgyűjtését teszi lehetővé.

Az alapadatok - mint a gyűjtés célja, a megajándékozott személy neve, a kívánt összeg - megadása után a gyűjtő személy meghívhatja az ismerőseit az e-mailcímük vagy a Facebook-nevük megadásával.

Ha összegyűlt az ajándékra szánt összeg, akkor a gyűjtő eldöntheti, hogy a Goood egyik partnerénél veszi-e meg az ajándékot, vagy esetleg a saját (illetve az ünnepelt) számlájára utaltatja az összegyűlt összeget.

Magyarország három legnagyobb magyar tulajdonnal rendelkező webshopjával indul a Goood, így partnerei közt tudhatja az Extreme Digital, a Shopline és a Bónusz Brigád webáruházakat, ahol a gyűjtést szervező minden kezelési költségtől mentesen vásárolhatja meg a kívánt ajándékot.

Ha a gyűjtést indító úgy dönt, hogy az összegyűlt pénzből offline szeretné megvenni az ajándékot, vagy egyszerűen az ünnepeltnek szeretné átutaltatni, annak 4 szaálékos kezelési díja van.

"A Goood egy olyan hiánypótló szolgáltatás, amellyel nem csak a magyar, de a környező országok piacán is szeretnénk helytállni, folytatva a Skoopy Kft. misszióját, minél több kényelmi szolgáltatást hozva az online térbe" - nyilatkozta Kaprinay Zoltán, a Skoopy Kft ügyvezetője és társalapítója.

Vizet szüntess!

1 napja

A MediaMarkt összegyűjtötte a mosás takarékossági tudnivalóit.