2012. október 26.

Új pr blogot indított NeoNoir

Három éves lett a NeoNoir, mely erre az alkalomra megújította önmagát és indított egy újságíróknak és kommunikációs szakembereknek szóló blogot.

Projekt (x) néven új pr-es blogot indított a most három éves NeoNoir kommunikációs ügynökség. A szakmai blog a kommunikációs szakembereknek és újságíróknak szól.

Az első posztokban az ügynökség , Haász János (index) és Galambos Márton (origo.hu) közreműködésével nyújt segítséget abban, hogyhogyan kerülhetnek ki a sajtóközlemények az Index és Origo címlapjaira. Az új blog várhatóan hetente frissül majd, főleg klasszikus pr-t illető érdekességekkel, hírekkel, illetve bepillantást enged egy pr-ügynökség mindennapi munkájába is.

„Igyekszünk olyan tartalmat nyújtani, ami érdekes mind az ügynökségi munkatársaknak, mind a megbízói oldal szereplőinek is. Számos külföldi oldalt és blogot figyelünk, ezért a hazai történések mellett távolabbra is tekintünk majd, hogy érdekes és sikeres esettanulmányokat, kampányokat ismertethessünk meg a hazai közönséggel. Újságírók is mesélnek majd a legnagyobb és leggyakoribb ügynökségi hibákról, illetve ügyfelek mondják el, hogyan érdemes őket megkeresni; mikor működik a cold call – és mikor nem; mikor érdemes pr-ügynökséget alkalmazni – és mikor felesleges” – áll a blog első bejegyzésében.

Az új blog mellett megújult az ügynökség arculata, weboldala és elindult Facebook oldaluk is, ahol napi híreket is közzétesznek majd, Magyarországon kevésbé ismert forrásokra alapozva. A megújult külső mellett új megbízással is köszöntötték harmadik évfordulójukat, a Soproni Démon Meggy és Szilva bevezetésével. Nem ez az első megbízásuk a Soproni márkától, hiszen a tavaszi-nyári olimpiai aktivációt is a Neonoir kommunikálta, miután sikeresen bizonyítottak a Strongbow és a Heineken márkákon az év első felében.

Címkék: NeoNoir soproni