2012. április 11.

Új promóciókon dolgozott a Wonderduck

A Bercoff Klember teamárka és a Bols Hungary Esti Kornél termékcsaládjának kampányai futottak az ügynökség megvalósításában.

A Bercoff Klember teamárka és a Bols Hungary Esti Kornél termékcsaládjának kampányai futottak az ügynökség megvalósításában.

Két promóción dolgozott az elmúlt időszakban a Wonderduck Agency. Ezek egyikét a Bols Hungary új terméke, az Esti Kornél termékcsalád futtatta a Tesco, Auchan és Interspar áruházakban. A kóstoltatások a március 23. és április 7. közötti három hétvégén zajlottak. Az ügynökség közlése szerint az aktivitás nyomán háromszorosára nőttek az eladások a promóció idején.

A Bercoff Klember teamárka piaci bevezetésének első promócióját szintén a Wonderduck irányította a Corában. A kommunikáció célja a termékek népszerűsítése és lojális vásárlói kör kialakítása volt. A március 14. és 16. között zajló akció keretében a Wonderduck hoszteszei brandingelt ruhakollekcióban kóstoltatták a wellness teakészítményeket. A termékeladások közlésük szerint "jelentősen növekedtek" a promóció időszakában.

Új brandet dob piacra a Street Kitchen

1 órája

A Fördős Zé szakmai vezetésével működő gasztrocsapat Street Kitchen Instant néven új brandet vezet be, mellyel a teljesen kezdő szinten lévő, ám a sütés-főzés iránt nyitott közönséget kívánják megcélozni.

Elindult a Szerencsejáték Zrt. legújabb kampánya

2 órája

Elindult a Szerencsejáték Zrt. legújabb négy hetes integrált marketing kampánya. A termékfókuszú kampány célja, hogy magyarországi sportfogadói közösséget építve aktivizálja és bővítse játékosbázisát.