2014. június 04.

Új sales house alakult Habostorta Média Kft. néven

Az új cég működteti a Habostorta cégcsoport tartalomszolgáltató oldalait, valamint végzi a médiaértékesítést a cégek részére.

Az új cég működteti a Habostorta cégcsoport tartalomszolgáltató oldalait, valamint végzi a médiaértékesítést a Habostorta E-Commerce Group és a Dating Central Europe Kft. részére.

Az E-Commerce Grouphoz tartoznak a cégcsoport e-kereskedelmi oldalai (brands.hu, citybrands.hu, Klassz.hu), a Dating Central Europe-hoz a társkereső portfólió, élén a napokban a két és fél milliomodik regisztrált felhasználót ünneplő Randivonallal.

„A korábban, több mint tíz éven át a Habostorta sales osztályaként működő terület új cégbe való szervezése mögötti döntés fő oka volt, hogy még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni hirdetőinket és partnereinket” – nyilatkozta a Habostorta Média Kft. egyik ügyvezetője, Móczár Rudolf, aki az új cég ügyvezetői feladatai mellett továbbra is betölti a Randivonalat is üzemeltető Dating Central Europe Kft. marketingigazgatói pozícióját is.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

21 órája

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.