2016. október 06.

Új sorozatokkal erősít a FOX

Októberben és novemberben új évadokkal folytatódnak a kedvelt sorozatok, és új szériák is indulnak a csatornán.

Az őszi sorozatdömping a The Strain – A kór harmadik évadával indul. Guillermo del Toro és Chuck Hogan horrorsorozatában Dr. Ephraim Goodweather, a New York-i Járványügyi Központ vezetője és csapata igyekszik megvédeni a várost a vámpírszörnyektől. A sorozat új évadát október 12-től szerdánként 21:55-kor vetíti a FOX.

Hamarosan kiderül, kire sújt le szögesdrótos baseball ütőjével Negan, októberben ugyanis világpremierrel folytatódik a kultikus zombisorozat, a The Walking Dead. A sorozat hetedik évadát az amerikai vetítést követően 24 órán belül a magyar nézők is láthatják, a legújabb epizódok október 24-től hétfőnként 22 órakor kerülnek adásba kizárólag a FOX műsorán.

A kilencvenes évek sztárja, Jason Priestley új sorozattal tér vissza a képernyőre. Hazánkban október 28-án 21 órakor debütál az Éber szemek című sorozat, melynek főhőse az egykori hoki játékos Matt Shade, akinek teljes fordulatot vesz az élete, mikor csatlakozik a fáradhatatlan magánnyomozóhoz, Angie Everett-hez.

A Marvel-filmekből és a Carter ügynök sorozatból ismert Hayley Atwell novemberben új szerepben tér vissza. Az Ítélet című sorozat néhány héttel az amerikai bemutató után hazánkba is megérkezik, melyben a fiatal ügyvédnő, Hayes Morrison korábban elítélt bűnözők ügyeit vizsgálja felül. Az Ítélet november 7-től hétfőnként 21 órakor, közvetlenül a The Walking Dead epizódjai előtt lesz látható.

Novemberben legújabb évadával folytatódik A Simpson család. A 28. évad epizódjai november 18-tól péntekenként 19:35-től lesznek láthatóak a FOX műsorán.

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

1 napja

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.