2020. szeptember 04.

Új sorsjegyet vezet be a Szerencsejáték Zrt.

A színpompás drágakövekkel és aranyérmékkel díszített sorsjegy 75 millió forintos főnyereménnyel, valamint 5 darab 10 millió és 15 darab 1 millió forintos nyereménnyel várja a játékosokat.

A felnőtt magyarok kedvelik a sorsjegyeket, az Ötöslottó után a kaparósokkal játszanak legszívesebben, éppen ezért a Szerencsejáték Zrt. időről időre új termék kibocsátásával kedvez a játékosoknak - írják.

A Szerencsejáték Zrt. friss kutatásából kiderül, hogy itthon a megkérdezettek 79%-a szokott kaparóst venni. 19% igen elkötelezett vásárló, aki hetente játszik, 22 százalék pedig havi rendszerességgel vásárol sorsjegyet. A felmérésből az is kiderül, hogy legtöbben egy pozitív esemény, vagy csupán egy derűs nap alkalmával próbálnak szerencsét sorsjeggyel, a játék tehát a jókedvhez és az élményhez kapcsolódik, a pénzszerzési lehetőség csupán másodlagos faktor a döntésnél.

Az új sorsjegyek népszerűsége általában hamar megugrik; tízből nyolc sorsjegy-játékos szokott legalább alkalmanként vásárolni a legújabb kaparósból, 19 százalékuk kifejezetten rendszeresen választ az új sorsjegyek közül, a leginkább elkötelezett sorsjegy játékosoknak pedig közel fele próbálja ki őket rendszeresen.

A lottótársaság újonnan kibocsátott Kincseskamra elnevezésű sorsjegye kétezer forintba kerül, 10 darab egyszerű játékot tartalmaz és akár 75 millió forintot is lehet vele nyerni.