2013. augusztus 02.

Új, szállodás ügyfelet szerzett a Front Page

A Front Page Communications-t választotta kommunikációs ügynökségének a hévízi NaturMed Hotel Carbona.

A Front Page Communications-t választotta kommunikációs ügynökségének az egyik legnagyobb hévízi gyógyszálloda, a NaturMed Hotel Carbona.

A Front Page Communications-t választotta kommunikációs ügynökségének a NaturMed Hotel Carbona. Hévíz legnagyobb gyógy- és wellness szállodája kétfordulós, meghívásos tenderen választotta ki a céget.

A magyar tulajdonú kommunikációs ügynökség feladata a sajtószervezés, szövegírás és média-megkeresések kezelése mellett kiterjed a stratégiai kommunikációs tanácsadásra, valamint a rendszeres médiaelemzésre is.

A NaturMed Hotel Carbona a kommunikációs ügynökséggel való együttműködéstől azt várja, hogy a nagy hagyományokkal rendelkező szállodamárka tovább erősödik a hazai nyilvánosságban. „Azért választottuk a Front Page Communications-t, mert úgy látjuk, hogy ennek a csapatnak a segítségével frissen és hatékonyan kommunikálhatjuk nemzetközi szinten is egyedülálló wellness- és egészségprogramjainkat valamint új célcsoportokat szólíthatunk meg” - mondta el Dr. Lukács Ferenc, a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója. Az ügynökséggel folytatott munka első állomásaként a Front Page Communications dolgozta ki a kizárólag a NaturMed Hotel Carbonában elérhető Termáljég Kúra koncepcióját és az egyedülálló szolgáltatáscsomaghoz kapcsolódó kommunikációs stratégiát.

„A hazai turisztikai iparág egyik legnagyobb szereplőjének bizalma az elmúlt időszakban tovább bővült ügyfélkörünk és csapatunk hatékonyságát és a gondosan felépített ügynökségi modell eredményességét mutatja számunkra” – mondta el R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezető igazgatója.