2018. április 04.

Új szolgáltatást vezetett be a Trans-o-flex

Március elsejétől bárki könnyedén követheti a Facebook Messenger vagy a Viber alkalmazások segítségével a feladott vagy érkező csomag állapotát.

„Március 1-jén elindítottuk legújabb szolgáltatásunkat, a csomagszállítást segítő chatbot rendszert, ami a jelenlegi trendeknek megfelelően, gyors és egyszerű ügyintézést kínál ügyfeleinknek” - nyilatkozta Pesztericz Péter, a Trans-o-flex ügyvezető igazgatója.

Az ügyfeleknek a Facebook-on a Trans-o-flex oldalát kell megnyitnia, illetve a tof.hu-n is működik a szolgáltatás. Egy csomagszám, e-mail cím vagy telefonszám megadásával az ügyfelek lekérhetik a csomaguk állapotára vonatkozó információkat. Az elérhetőségek megadását követően egy megerősítő e-mailt vagy sms-t kap az ügyfél, amelyen keresztül jogosultságot szerez a csomagadatok megnézésére. A chatboton keresztül információt kaphatunk a kiszállítás dátumáról, illetve ha már futárnál van a csomagunk, akkor a kiszállítási időablakot tudhatjuk meg és a futár elérhetőségeit. Továbbá a chat ablakon keresztül egy gombnyomással módosíthatja a kiszállítás idejét vagy a kézbesítés helyszínét. Mindemellett pedig, a chatbot alkalmas az általános ügyfélszolgálati kérdések megválaszolására is.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy cégünk lefejleszthette a Trans-o-flex számára az első csomagszolgálati chatbotot, ami a mai kor digitális megoldásait előtérbe helyezve nyújt gyors és egyszerű ügyintézést a csomagküldő vállalat ügyfeleinek” – mondta Józsa Zoltán, az Extreme Net Project Managere.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

20 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.