2016. október 21.

Új tagokkal bővült az ÖRT

A bővülő tagság a felelős kommunikáció és ezzel a reklám önszabályozásának erősödését jelenti.

"Tudjuk, hogy az ÖRT tagság melletti döntés a cégek részéről többről szól, mint egy szakmai szervezethez való csatlakozásról, ez stratégiai kérdés, egyfajta hittétel az etikus kommunikáció mellett. Ugyanakkor persze bízom abban, hogy a széleskörű szolgáltatásunk, az információátadástól az előzetes véleményezésig – amelyet a GVH is elismer – szintén szerepet játszott abban, hogy hét új cég döntött úgy, hogy belépnek az ÖRT-be" – fogalmazott Megyer Örs, az ÖRT elnöke.

"Fantasztikus cégekkel erősödtünk. A Numil, a Tchibo és a Sunfleur Kozmetika Kft., valamint a Natura Vital Help Information Kft. az amúgy is jelentős képviselettel bíró hirdető vállalati oldalt, a Hab Advert Kft., a H2Online és a Republic Group pedig az ügynökségi oldalt erősítik nálunk. Van, akivel a korábbi együttműködés alakult át tagsággá, és van, aki pedig a jó hírnevünk alapján keresett meg bennünket" – hangsúlyozta Fazekas Ildikó főtitkár.

"Szerencsére hűségesek is a tagjaink, igaz sokat dolgozunk azért, hogy elégedettek legyenek. Lehet, hogy néha nem boldogok egy-egy döntésünk után, de az elégedettség azt jelenti, hogy objektív döntést hozunk, mert ezzel erősítjük a szakma és az ÖRT hitelességét" – tette hozzá Megyer Örs.