2017. március 09.

Új tagvállalat a Multeam360-csoportnál

Január 1-től a Myron Sponsorship stratégiai szponzorációs tanácsadó ügynökséggel bővült a Multeam360 Kommunikációs Csoport.

Az újonnan alakult vállalkozás fő tevékenysége az integrált stratégiai szponzorációs tanácsadás a tervezéstől a kivitelezésig, és utólagos értékelésig szponzoroknak és szponzoráltaknak egyaránt. A tevékenységük kiterjed a kultúra, sport, egyéni szponzoráció területére, továbbá szervezetekkel, létesítményekkel és eseményekkel való együttműködésekre, de ugyanilyen hangsúlyos a saját fejlesztésű kreatív megoldások és projektek megvalósítása, melyek célja az ügyfélélményt nyújtó szponzorációs felületetek létrehozása.

A Myron Sponsorship a márkaértékek erősítését és a célcsoport lojalitását középpontba helyező stratégiai szemléletet kívánja követni.

Az új vállalkozás szakmai irányítását ügyvezető partnerként Mihók Ildikó, stratégiai igazgatóként pedig Vass Orsolya végzi. Mindkét szakember évtizedes tapasztalattal rendelkezik marketingkommunikációs területen. Mihók Ildikó többek között az UNIQA Biztosító, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Saint-Gobain Rigips marketing és kommunikációs vezetőjeként, Vass Orsolya pedig a PanTel és az E.ON projektvezetőjeként első sorban márkaépítés és stratégiai szponzoráció területén tevékenykedett.

A Myron Sponsorship első stratégiai együttműködése a Faster Promotion-nal valósult meg, melynek során a „Magyar Everest Expedíció 2017” szponzorációs ügynökségi partnere, stratégiai tanácsadással és konkrét támogatói megállapodásokkal segítve expedíció szervezői csapatát.