2016. június 28.

Új telenovella a TV2-n

Június 28-tól új telenovella indul a TV2-n. A Maria című romantikus sorozat, amely egy vidéki lány nem mindennapi történetét mutatja be hétköznap délutánonként látható a csatornán.

A hétköznap délutáni műsorsávra kiemelt figyelmet fordít a TV2-csoport. Június 27-én épp hogy befejeződik a Szeretned kell!, 28-án újabb, fordulatokban gazdag telenovella kezdődik.

A Maria című sorozat a szappanoperák hazájában, Mexikóban a legújabb kedvenc: főhőse egy írástudatlan falusi lány, aki elveszítette édesanyját, ám édesapjával és testvéreivel boldogan éli egyszerű, vidéki életét. Egészen addig, míg egy kártyaparti szerencsétlen következményeként hozzá akarják adni egy férfihoz. Maria irtózik a helyzettől, ezért inkább elszökik otthonából és a fővárosban kezd új életet. Itt találkozik a sorozat másik főhősével Alejandro-val, aki egy dúsgazdag család lázadó sarja.

Alejandrót a Fiorella sorozatból már ismert Jose Ron alakítja, míg a főszerepben a modellből lett mexikói színésznő, Claudia Álvarez látható, akit a TV2-n is vetített Amit a szív diktál című sorozatban is láthattak a nézők.

A mexikói telenovella minden hétköznap 15:50-kor, a Megtört szívek előtt látható a TV2-n.

Címkék: bulvár tv2 sorozat

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.