2016. február 03.

Új terepen a BioTechUSA

A sportcélú táplálék-kiegészítőket gyártó BioTechUSA kommunikációs aktivitása klasszikus televíziós reklámfilmmel bővült.

Az új imázsszpotot az Atmedia portfóliójába tartozó televízió csatornákon február 1-jétől, több hónapon keresztül, különböző – havi termékkampányokhoz kapcsolódó – promóciós végződésekkel sugározzák.

A szpot azokhoz szól, akik változtatni szeretnének az alakjukon – fogyni vagy izmosodni szeretnének, legálisan szeretnék növelni a teljesítményüket vagy csak többet szeretnének tenni az egészségükért. A kreatív koncepciót a céggel közösen a Mediator Group Reklámügynökség dolgozta ki, illetve ők bonyolították a médiavásárlást. A megvalósítás az Umbrella feladata volt, a filmet Simon Ádám rendezte, melyben Dobos Tamás operatőr is közreműködött. A szpot Endrédi Máté színművész hangján „szólal meg”, aki a BioTechUSA 2016-os rádió szpotjainak is a hangját kölcsönözte. A filmből 30 és 60 sec változatok készültek, ez utóbbi nem narrált, angol feliratot kapott, így tekinthető meg az Interneten és nemzetközi fitneszkiállítások – melyeken a cég kiállítóként képviselteti magát – kivetítőin.