2014. szeptember 25.

Új területre lép a Femina Media

Először szervez nagyszabású divatbemutatót az online kiadóvállalat, mellyel olvasói számára új élményeket, partnereinek pedig új felületet nyújt.

Először szervez nagyszabású divatbemutatót az online kiadóvállalat, mellyel olvasói számára új élményeket, partnereinek pedig új felületet nyújt.

A Femina Media, online magyar médiakiadóként kiemelten fontosnak tartja a hazai tehetséggondozást, ezért hívta életre a Femina.hu White Caviar 000 Divattervező pályázatát. A kezdeményezés célja, hogy jelentős médiatámogatás mellett bemutatkozási lehetőséget biztosítsanak olyan tervezőtehetségek számára, akiknek a neve még nem cseng ismerősen, ugyanakkor a divatszakma jövőbeli reménységeivé válhatnak.

Szabó Mariann értékesítési igazgató, arra a kérdésre, hogy mi a Femina Media célja a lépéssel – márkaépítés, tartalomgenerálás vagy akár új üzleti terület megnyitása – a következő választ adta:

„Mindhárom rész fontos, de szeretnénk egy igazán különleges élményt adni olvasóink számára abban a témában, amit kifejezetten közkedvelt. Emellett az is célunk, hogy találkozzanak velünk, és még közelebb érezzék magukhoz a márkát. 8 éves működésünk során mindig bátran léptünk számunkra ismeretlen területre, mert tudjuk, hogy a minket olvasó több mint 2 millió nő kifejezetten nyitott és érdeklődő az újdonságok iránt, de nem titkolt célunk az sem, hogy újfajta megjelenési lehetőséget biztosítsunk partnereink számukra, tehát új üzletágat mutassunk be.

A fentieken túl amit mindig szem előtt tartunk, bármibe fogunk, hogy olyan projekteket, lehetőségeket támogassunk, amik tehetséges magyar fiatalokat vagy nőket szólítanak meg.”

A rendezvény látványvilágát showelemek gazdagítják majd: a Rippel fivérek fellépése és egy különleges lampionperformance is látható lesz majd.

A pályázat szakmai zsűrije - Árpa Attila producer, Fábián Éva sminkmester, Fehér Ági, a Retikül.hu főszerkesztője, Kiss Szilárd stylist, Pazicski Miklós divattervező - több mint 120 beérkezett pályamű közül választotta ki azt a 23 kreációt, melyet tervezőik, saját kézzel megvarrott és megvalósított formában, szeptember 26-án az exkluzív Femina.hu White Caviar 000 DivatShow keretében tárhatnak majd a nagyközönség elé a VAM Design Centerben.

A divatbemutatón a white caviar ihlette kreációkat leplezik majd le. A világ legdrágább ételét, a fehér színű Almas kaviárt azért választották a show inspirációjaként, mert, ahogy az ikra minőségét a hal kora határozza meg, úgy egy művész tehetsége is az idővel tökéletesedik.